Clubkampioenschappen 2018

En… rijvereniging de Kasteelruiters is twee kersverse Clubkampioenen rijker: Megan Felts & Annamarie Schoonen!

Wat trof de vereniging het met het weer; na ’s morgens de dressuurproeven te hebben verreden in de binnenbak werd in een heerlijk voorjaarszonnetje het springparcours in de buitenbak opgebouwd. Een uitstekend decor voor een leuke, gezellige & sportieve dag, mét uiteraard een gezonde dosis competitiestrijd!

Bij de pony’s won Megan Felts met Felicio de 1ste prijs tijdens de dressuur. Amber Sluyters en Match wonnen de 2de prijs, een 3de prijs was er voor Maud Jansen en haar Maulah.

Tijdens het springen wonnen Yvonne van de Bosch en Marlijn met een super snelle barrage  de 1ste prijs. Bahar Eski werd 2de met haar Edi-Roosa. De 3de prijs was voor Megan Felts en Felicio.

En zo ging laatst genoemde combinatie, Megan Felts & haar Felicio huiswaarts met de nodige rozetten, een mooie beker en de felbegeerde titel; Clubkampioen pony’s 2018!

Bij de paarden veroverden Margrit Mensen en haar dressuurcrack Stable M’s Ferdi de 1ste plaats. Marlies Eising en Florian E. wonnen de 2de prijs. Elsanne Plas en Esprit werden 3de.

Peter Helms en Florian E. bleken de beste combinatie in het springparcours en wonnen de 1ste prijs. De 2de prijs ging naar Annamarie Schoonen en haar Dance.

Door deze 2de prijs én een met mooie punten beoordeelde M1-dressuurproef te hebben gereden ging de titel Clubkampioen 2018 paarden overduidelijk naar Annamarie Schoonen en Dance!

Reacties zijn gesloten.