Instructie

Instructie
De activiteiten van onze vereniging bestaan in de eerste plaats uit het organiseren van de lessen. Dit is de hoofdactiviteit van onze vereniging. Het overgrote deel van onze leden bezoekt wekelijkse de lessen. Kwaliteit van instructeurs en niet te volle lessen zijn dan ook heel belangrijk voor ons.

Op de dinsdagavond worden de lessen voor de pony’s en dressuurpaarden gegeven. In de oneven weken wordt er springles gegeven door Christa Hogendoorn. In de even weken geeft Aniek Schraa dressuurles. Aanspreekpunt voor deze avond is Margrit Mensen.

De woensdagavond staat in het teken van de dressuurles voor paarden.    Aanspreekpunt voor deze avond is ook Margrit Mensen.

Klik hier voor het lesrooster.

Onze instructeurs stellen zich voor: 

Aniek Schraa

Buiten2kampioenschappen Fame1Hoi! Ik ben Aniek Schraa, ben 30 jaar en woon in Anerveen. Ik heb meerdere paarden t/m Z2 gereden en mijn hoogst gereden niveau is Lichte Tour.

In 2010 ben ik voor mezelf begonnen en sindsdien bestaat mijn dagelijkse werk uit paarden zadelmak maken, opleiden voor en uitbrengen in de sport, geven van dressuurinstructie op verschillende niveaus en in- en verkoop van sportpaarden.

Op dit moment heb ik meerdere paarden in de sport, waaronder Girlpower (M1, maar nu drachtig) en Frühlingsflocke (Z2).

Fame Coev2016belonenWat ik bij het lesgeven heel belangrijk vind, is dat mijn leerlingen leren rijden vanuit de ontspanning naar de juiste aanspanning. Ik hou van variatie in de les, aangepast aan elk niveau. Het is bij mij erg belangrijk om een goede controle te hebben over zit, hand en beengebruik.

Wat naast al deze dingen natuurlijk ook heel belangrijk is, is dat we er allemaal veel plezier aan beleven!

Reacties zijn gesloten.