NL Doet 2019

Moe maar voldaan……
Wat een fantastische groep vrijwilligers vandaag bij elkaar op NL Doet.
Bedankt familie Grobbe voor het beschikbaar stellen van jullie schuur, ook GJ en Henny Klaassen bedankt voor de heerlijke soep tussen de middag. En Dineke bedankt voor de catering met de heerlijke brownies. Nadat Margrit en Ingrid al het nodige voorbereidende werk hebben gedaan, is dit jaar één van de jurywagens “omgebouwd” tot secretariaatwagen. Frances en Mark hebben vakkundig een wandje geplaatst en de buitenkant opgeknapt, andere vrijwilligers waren bezig met het nodige schilderwerk.  Het resultaat mag er zijn! De wagen is tijdens het concours te bewonderen in het park.

NL Doet 2017

Schuren, verven, poetsen en vegen; NL-doet 2017 was een productieve, gezellige dag!

Onder het genot van griesmeelcake & kruidkoek  (waarvoor dank bakster Dineke!), geserveerd met koffie of thee werd er zaterdagochtend brandstof opgedaan door de fanatieke NL-doet’ers onder de Kasteelruiters.

17155436_1836649459935252_6974362858076142912_nHoofddoel van de door het Oranje Fonds opgezette vrijwilligersactie was voor onze vereniging de totstandkoming van een nieuwe ‘Kasteelmuur’. Deze muur zal als onderdeel van het springparcours tijdens ons Concours Hippique in mei het geheel extra uitstraling en een Coevorders accentje geven.

De weersgoden waren ons goed gezind, een heerlijk voorjaarszonnetje warmde de omgeving buiten al snel op.

DSC03859Perfecte omstandigheden om ook het oude hindernismateriaal aan een onderhoudsbeurt te onderwerpen. Tal van balken en enkele hekken zijn geschuurd en geverfd van een frisse nieuwe look voorzien.

Geschrobd, geveegd en gespoten; ook de accommodatie kreeg een grote voorjaarsschoonmaak.

DSC03888Jong & oud stak de handen uit de mouwen en het resultaat mocht er wezen!

Een extra schouderklopje hierbij voor Bennie Schnoing die zich ontpopte als een ware acrobaat; tot de nok aan toe zien de wanden van de rijhal er weer als nieuw uit! Complimenten. Tosti’s en broodjes kroket en frikadel smaakten goed tussen de middag.

Zo ging de ploeg vrijwilligers nog even door met de werkzaamheden om aan het eind van de middag onder het genot van een laatste drankje voldaan terug te kijken op een gezellige en functionele dag!

Alle leden die hebben meegewerkt om deze dag tot een succes te maken; héél hartelijk dank!  

DSC03896

NL Doet 2019

Reacties zijn gesloten.