Sponsormogelijkheden CH

springruiterIn het weekend van 1 en 2 juni a.s. organiseert  PSV De Kasteelruiters voor de 36e keer een Concours Hippique in het Van Heutszpark te Coevorden. Dit prachtige, gezellige en gevarieerde evenement geniet regionale bekendheid en trekt jaarlijks honderden deelnemers en bezoekers.

Er wordt door jong en oud op verschillende niveaus om mooie prijzen gestreden in de disciplines dressuur en springen.

Vorig jaar hebben we ruim 650 deelnemers op ons CH mogen verwelkomen! De deelnemers komen uit de vier noordelijke provincies en voor de speciale rubrieken komen er deelnemers uit het hele land.

Om dit prachtige Concours Hippique te kunnen organiseren, zijn wij afhankelijk van sponsoring. Het zou dan ook erg fijn zijn als u ons concours ook financieel wilt ondersteunen. Uiteraard mag u daar ook iets van ons voor terug verwachten.

Tegenprestaties sponsorbijdrage
Voor alle sponsors plaatsen wij gratis een advertentie in een digitale presentatie op een groot scherm in de grote tent en op het springterrein. De digitale presentatie draait gedurende alle concoursdagen. Hoe hoger uw sponsorbedrag, hoe vaker uw advertentie in beeld komt.

Afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag kunnen wij u ook de volgende reclamemogelijkheden bieden:

  • vermelding op de website
  • ophangen van uw spandoek of vlag op ons concoursterrein
  • niet alleen naamsvermelding, maar ook uw advertentie op onze website
  • regelmatig omgeroepen van uw bedrijfsnaam via de geluidsinstallatie bij de springring
  • extra naamsvermelding als ringsponsor op de startlijsten en bij de prijsuitreiking
  • de prijswinnaars nr. 1,2 en 3 krijgen hun prijs uitgereikt op een erepodium, waarbij we uw bedrijfsnaam tonen

Advertentieservice 
Heeft u geen advertentie? Dan maken wij die graag voor u tegen een kleine vergoeding. Bij sponsoring vanaf 100 euro is dit gratis.

Extra prijzen
Uiteraard zijn wij ook blij met extra prijzen voor de winnaars van de verschillende disciplines en rubrieken. Hierdoor hebben wij onze deelnemers nóg meer te bieden. Extra prijzen zijn bijv. waardebonnen, voer of bijv. een dekje of zweetdeken, eventueel met uw bedrijfsnaam of logo erop. Indien gewenst, kunnen wij deze extra prijzen voor u regelen.

Sponsorhindernis
Wij maken ons parcours graag zo aantrekkelijk mogelijk voor de ruiters. Heeft u een mooie sponsorhindernis? Dan lenen we die graag onder bepaalde voorwaarden.

Meer informatie
Voor meer informatie of de prijzen van onze sponsorpakketten kunt u contact opnemen met Bianca Langeberg via biancakoers_1@hotmail.com.

Alvast hartelijk dank namens onze vereniging en namens alle deelnemende ruiters!

Reacties zijn gesloten.