Kasteelruiters schitteren tijdens kerstshow

Afgelopen zaterdag vond de kerstshow van de Grootveldruiters plaats. Op uitnodiging van de Grootveldruiters leverden de Kasteelruiters hier samen met andere omliggende verenigingen ook een bijdrage aan, en hoe! 

kershow BenteJosé Harmsen, Bente Bartels, Marjan Bartels, Anouk de Lange, Ben Vermeulen en Peter Helms hadden er weken voor geoefend, maar het resultaat mocht er zeker zijn! Het was een prachtige en ontroerende show, in elkaar gezet door José (Equi Joy training), waarbij het vertrouwen tussen ruiter Bente en pony Guus enorm op de proef gesteld werd, vooral op het eind.

Peter Helms

Peter Helms

Peter Helms zette een mooie prestatie neer bij het masterspringen; het ging daarbij zó hoog, dat de eerste staanders vervangen worden door hogere. Hij eindigde knap als 2e.

Bennie en Alfonds met hun klavertje 3

Bennie en Alfons met hun klavertje 3

Bennie Schnoing en Alfons Veldhuis hadden ook flink getraind en reden maar liefst drié Friese paarden in het span, het klavertje 3. Werkelijk spectaculair!

 

Het was een gezellige avond, ook door alle vrijwilligers die klaar stonden om te helpen, aan te moedigen en toe te juichen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.